DHL stafetten 2016

12.04.2016
Københavns Kommune løber DHL-stafet onsdag den 31. august 2016 fra kl. 18.00. Tilmeldingen lukker 5. august.

Igen i år løber Københavns Kommune DHL Stafet. Kom og vær med til en festlig og hyggelig dag med dine kolleger!

Som noget nyt er det muligt både at tilmelde sig som løbehold og som gåhold. Som gåhold er der en særlig rute, og hele holdet går sammen kl. 18.

Følg linket her nedenfor inden den 5. august, og anvend koden kktilmeld efter du har valgt din forvaltning. I forbindelse med tilmeldingen skal du også bestille t-shirts.

Er I fra BUF, KFF, SOF eller ØKF's rådhusdel betales deltagergebyret af den enkelte enhed/arbejdsplads. Her skal I derfor vælge at få en ean-faktura under betalingsoplysninger, og have jeres eannr parat, da I vil modtage en faktura på mail straks efter tilmelding. Her skal du trykke på "klik her for at modtage faktura som ean" og derefter udfylde jeres oplysninger.

Tilmelding til DHL-STAFETTEN 2016

Hvis du har brug for at se en størrelsesoversigt for at bedømme hvilken størrelse t-shirt, der passer dig, kan du hente dem for både mænd og kvinder nederst på denne side.
 

Allehånde Køkkenet laver lækker buffet til KK

Alle KK's deltagere såvel som heppere kan tage for sig af retterne i KK's madtelt. Her står personale og kokke fra Allehånde Køkkenet klar med en lækker buffet.
 

Snackposer i stedet for madkasser!

Igen i år fortsætter KK arbejdet med at mindske vores deltagelses miljøpåvirkning. Det er derfor besluttet at forsøget med snacks i stedet for fulde madkasser udvides i år.
Udover at man får udleveret en bæredygtig mulepose i stedet for papkassen, er udgangspunktet at alle får en mindre mængde mad. Alle hold får derfor:

1 l vand i miljøvenlig papemballage
1 l rødvin
1 pose Pågen Gifflar
1 pose Pågen Skorpor Fuldkorn
1 pose Nøddemix
1 plade chokolade
5 drikkebægre
2 knive og en affaldssæk

Skulle nogle af jer være særligt sultne inden løbet, og inden I går ombord i Allehånde Køkkenets lækre buffet, er det muligt at få udleveret det fulde indhold af den normale DHL madkasse. Blot spørg i KK's infotelt.