ZOO

Alverdens oplevelser venter – året rundt

Købsperioden i juni 2020 er udløbet for denne gang.

Hold øje her på siden. Vi håber, der kommer en ny periode senere på året.

ZOO

Alverdens oplevelser venter dig i ZOO, hvor du blandt andet kan møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i trækvogn.

Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf. Prøv dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen og fyld hjernen med overraskende viden og maven med gode måltider.

Vi har stillet ZOO nogle spørgsmål:

1. Hvilke nye tiltag har ZOO i 2020?

På eventsiden har vi netop afholdt lysfest, og til juni slår vi dørene op for fem dage med ZOO Food Festival, hvor det gode måltid, bæredygtig fødevareproduktion og spændende talks fylder haven. I august byder vi velkommen til en kæmpe dinosaurudstilling, og så holder vi jul i ZOO igen i år. 

2. Hvad går jeres overskud til rundt omkring i verdenen?Hvilke projekter støtter ZOO rundt omkring?

En stor del af vores overskud går direkte til dyrene i ZOO og til at opdatere og forbedre deres anlæg. Samtidig driver vi naturbevarelsesprojekter over hele verden og har fx ansatte i Sydafrika, der hjælper med at beskytte næsehorn mod krybskytter. Vi er også til stede i Sydøstasien, hvor vi bl.a. er med til at sikre, at orangutanger kan finde levesteder. Vi forsker i klimakrisens aftryk på moskusokser og deres levesteder på Grønland, og vi sætter truede padder ud i dansk natur.

3. Er der nye dyrebørn på vej?

Ja! Vores nyeste isbjørneunge er netop kommet ud af fødehulen, vi venter på to fødsler hos næsehornene og en enkelt fødsel hos elefanterne. Og hvem ved, om pandaernes forårsparring bærer frugt til efteråret?

Sådan gør du

På Københavns Kommunes intranet (KK-intra) finder du vejledning (link og kode) til, så du kan købe med rabat.

Hvis du ikke har adgang til KK-intra (dvs. du har ikke en brugerident), kan du som medarbejder ansat i Københavns Kommune skrive til medarbejderfordele eller tilmelde dig nyhedsbrevet.