Tjenestemandspension

Denne side er for tidligere tjenestemænd, pensionerede tjenestemænd og pårørende.

På denne side kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om pension. Du kan også se, hvordan du kommer i kontakt med Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension.

I Teamet for Tjenestemandspension administrerer vi pensioner til tidligere og pensionerede tjenestemænd fra Københavns Kommune. Derudover håndterer vi udbetaling af ægtefællepension og børnepension.

Ofte stillede spørgsmål

Vis alle

Hvordan får jeg fuldmagt, når jeg vil hjælpe en anden?

Du kan ringe til Teamet for Tjenestemandspension sammen med den tjenestemandspensionist, du ønsker at hjælpe. Ved skriftlig henvendelse skal du have en fuldmagt fra personen, du vil hjælpe. 

Tryk her for at hente fuldmagten 

Hvorfor har jeg ikke modtaget en oversigt over min pension?

Du modtager kun en oversigt over din pension, når der er ændringer til udbetalingen. Du vil dog altid modtage en opgørelse for december måned som viser årets A-indkomst.

Jeg er tidligere tjenestemand og ønsker en pensionsprognose

Hvis du er tidligere tjenestemand og ønsker en pensionsprognose, kan du ringe til Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension på telefon 33 66 43 33.

Jeg har bopæl i udlandet – hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis du bor i udlandet, skal du én gang årligt indsende en leveattest. Den er dokumentation på, at du er i live og har ret til din tjenestemandspension. Københavns Kommune udsender leveattesten hvert år i januar måned. Du skal udfylde og returnere den senest 31. marts samme år.

Kontakt Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension i Københavns Kommune

Vis alle

Ring til os

Du kan ringe til Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension på telefon 33 66 43 33. Telefontiden er mandag til fredag klokken 9.00-15.00

Skriv til os

Du kan skrive til Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension ved at logge ind med MitID på kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Har du problemer med at logge ind med MitID, kan du kontakte Københavns Kommunes Serviceindgang på telefon 70 80 80 00. Telefontiden er mandag til fredag klokken 9.00-15.00

Er du fritaget fra digital post, kan du i stedet sende et fysisk brev. Adressen finder du nederst på siden.

Kontakt os på vegne af en anden

Du kan ringe til Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension sammen med den tjenestemandspensionist, som du ønsker at hjælpe.

Ved skriftlig henvendelse, skal du have en fuldmagt fra vedkommende, som du vil hjælpe. Her finder du fuldmagten

Bobestyrer eller advokat

Hvis du er bobestyrer eller advokat, kan du kontakte Koncernservice, Teamet for Tjenestemandspension ved at logge ind med MitID Erhverv på kontaktformularen, som du finder nederst på siden. Hvis du skriver vedrørende en eksisterende sag, skal du huske at notere sagsnummeret.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om tjenestemandspension, kan du besøge denne side på borger.dk

Kontaktformular

Københavns Kommune

Teamet for Tjenestemandspension

Koncernservice

Borups Allé 177

2400 København NV

Telefontiden er mandag til fredag klokken 9.00-15.00