Nørrebro Teater

Køb billetter med rabat på forestillingerne ET JULEEVENTYR og STALINS DØD

Få en fortryllende juleoplevelse for hele familien med forestillingen ET JULEEVENTYR 

Spilleperiode fra 19. november til 20. december 2020. 

Nørrebro Teater gentager succesen og bidrager til juletraditionerne, når de genopsætter Charles Dickens elskede klassiker. En magisk og eventyrlig julefortælling med Mette Horn i hovedrollen som Scrooge.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre juleånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

Til februar kan du se forestillingen STALINS DØD

Spilleperiode fra 11. februar til 27. marts 2021.

En kulsort og komisk satire om, hvad der sker, når magtliderlighed spiller fandango med medmenneskeligheden.

Josef Stalin dør, og den attraktive post som Sovjetunionens landsfader er ledig. Men hvem skal have magten? Svaret findes i kommunistpartiets øverste top, hvor alle dog har mere travlt med sig selv end med landets ve og vel. Et hæsblæsende magtspil med de mest udspekulerede bagholdsangreb begynder. Reglerne er enkle: Der er ingen!
Med STALINS DØD tager Nørrebro Teater tråden op fra DIKTATOREN og viser underholdende  teater om, hvad der sker, når sandheden bøjes, og fakta bliver en ligegyldighed.

Det vigtigste for os er, at I er garanteret et trygt besøg på Nørrebro Teater. Klik her og læs mere om, hvordan Nørrebro Teater agerer i forhold til Covid-19.

 

Sådan køber du billetter

Du har brug for et link for at opnå rabat.

På Københavns Kommunes intranet (KK-intra) finder du vejledning til, hvordan du køber med rabat på Nørrebro Teater. Hvis du har modtaget Medarbejderfordeles nyhedsbrev i november 2020, kan du købe billetter via linket der.

Hvis du ikke har adgang til KK-intra, kan du som medarbejder ansat i Københavns Kommune skrive til medarbejderfordele.