DHL Stafetten 2024

Nu er det igen tid til at snøre løbesko og vandrestøvler! Onsdag den 28. august deltager Københavns Kommune nemlig i DHL Stafetten i Fælledparken - skal du være med?

Dejligt vejr, kampgejst, hyggeligt samvær med kollegaer og lækker mad. Onsdag den 28. august deltager Københavns Kommune igen i DHL Stafetten, og vi ser frem til en dag fyldt med sved på panden og socialt samvær.

Til DHL er alle velkomne, uanset om du sprinter, løber, slentrer eller går. I 2023 deltog omkring 4000 medarbejdere fra Københavns Kommune i stafetten. 

Sådan deltager du

Til DHL Stafetten kan du enten løbe med i det klassiske 5x5 km stafetløb, eller du kan gå en 5 km rute sammen med dine kolleger. På begge ruter er der musik, underholdning, og dine kolleger er velkomne til at komme og heppe på dig. 

Tilmeldingsfristen er fredag d. 13. august

Du kan også holde dig orienteret om stafetdagen på Spartas hjemmeside her.

Info om

Vis alle

Sådan tilmelder du dig som frivillig

Når du tilmelder dig som frivillig igennem din egen forvaltning, så bliver du automatisk tilknyttet som frivillig i din egen forvaltnings telt. Det betyder, at du ikke vil blive flyttet til et andet forvaltningstelt. 

Klik her for at tilmelde dig som frivillig nu

Som frivillig får du både mad og drikke på stafetdagen samt en lille gave som tak for hjælpen. 

Som frivillig til DHL er du med til at løse mange forskellige opgaver. Det gælder opgaver såsom bartjans, udlevering af vand, løbende oprydning i teltene og lukning og oprydning af barer. Derudover, så skal der selvfølgelig også heppes på kollegaerne.

Fustager og andet grej kan være tungt at løfte, så hvis du gerne vil være frivillig, men fysikken ikke er til at løfte og slæbe, så skal du bare angive det, når du tilmelder dig. 

T-shirts

Som en del af et bæredygtigt koncept for DHL genbruger vi vores løbetrøjer.  

Husk derfor at medbringe din DHL-trøje fra tidligere år. For nye deltagere vil der være mulighed for at hente DHL løbetrøjer i august. Hold øje med intra for informationer om tid og sted.   

Lad os sammen gøre en indsats for at reducere vores miljøpåvirkning og støtte op om bæredygtighed under dette års stafetløb! 

DHL Stafettens historie

DHL Stafetten er verdens største stafetløb med flere end 3.500 offentlige og private virksomheder. Stafetten blev introduceret af atletik- og løbeklubben Sparta i 1981, hvor løbet blev afviklet på én dag med 20 deltagende virksomheder og 134 hold. I dag har stafetten omkring 125.000 deltagere fordelt på fem dage i København. Logistik- og transportvirksomheden DHL har været landsdækkende hovedsponsor for eventen siden 1991. 

Forvaltningernes kontaktpersoner

BIF: Marianne Sejersbøl H506@KK.DK 

KFF: Anette Ansholm AG77@KK.DK 

SOF: Majbritt Borup F855@KK.DK 

SUF: Lise Packroff A42Z@KK.DK 

TMF: Karsten Fey Kristiansen YD8Q@KK.DK 

ØKF: Troels Godt Mathiesen SD3I@KK.DK 

 

Plakat: tilmelding til DHL

Plakat: tilmelding til DHL (frivillig)