RIF Floorball

Hver mandag er vi et blandet udsnit af glade amatørspillere som spiller floorball. Alle kan være med.

Hver mandag er vi et blandet udsnit af glade amatørspillere som spiller floorball. Vi er høje, lave, hurtige, langsomme, lette, tunge, nye, rutinerede osv. Alle kan altså være med!

Fælles er at vi gerne vil røre os, og at vi let bliver revet med af konkurrenceelementet.

Det sociale er i højsædet, og vi slutter altid af med at sidde og vende kampen, og verdenssituationen, når vi er færdige. Ligesom vi afholder jule- og sommerafslutning.

Floorball er en holdsport i hockeyfamilien med markspillere og en målmand på hvert hold. Man spiller med stave og plastikbold med huller på en indendørsbane.

Vi har stave, så man møder bare omklædt op på banen.

Fra april – september/oktober spiller vi udendørs på kunstgræsbanen ligger bagved Ellebjerg skole (P. Knudsens Gade 37-39, 2450 København). Indgang til banen er på bagsiden af skolen via Louis Pios Gade/ Mozarts plads.

Der er ikke mulighed for omklædning og bad.

Vi spiller mandage kl. 16.30-18 (hvis vejret tillader det).

Fra oktober/november – marts spiller vi hver mandag kl. 17.00-18.00 i Tove Ditlevsens Skoles pige gymnastiksal, Enghave Pl. 21, 1670 København. Der er mulighed for omklædning og bad.

Bliver du bidt af det, så koster et medlemskontingent (2021) på 150 kr. (pr. år) for aktive medlemmer og 30 kr. for passive medlemmer (pr. år) som ønsker at give os en god start og som også bliver inviteret med til fællesarrangementer udenfor banen på samme vilkår som de aktive medlemmer. Vi har oprettet en MobilePay Box for foreningen (Rif Floorball), det betyder at du nemt kan overføre dit kontingent ved at skrive ”6829HU” i modtagerfeltet.

Vi håber meget du vil give floorball en chance og lok endelig en kollega mere med!!

Interesseret? 

Kontakt Christian H. Nielsen på telefon 2422 6603 eller via mail zp89@kk.dk for yderligere information. Vi håber at se netop dig!